Juletips til de travle desember-dagene

Ønskeliste:

Jeg synes det er kjekt å ha ønskeliste til jul, for da får man det man trenger/ønsker seg.  
Hvis ikke, får man gjerne ting som blir liggende i en skuff osv. 
Da er det vel bedre å si hva du liker, trenger eller ønsker deg?
Men samtidig handler ikke julen bare om gaver, men om familien som samler seg for å spise et godt måltid, og praten mellom hverandre. Det er den tiden man virkelig får ro i sjelen til å tenke på noe helt annet enn jobb, stress, vask osv. Det er  vel nok av det før jul...
Så i år har jeg tenkt veldig godt igjennom hva jeg skal gi til mine venner og familie. Jeg gjør vel det egentlig hvert år, men samtidig så er det alltid noen som er vanskelig å finne gave til. 

julegaver

Den perfekte julegaven!
  1. Noe du har laget selv, det er alltid en presang som faller i smak. Det kan være fra mat til klær, maling, broderi, strikking, snekkring osv.
  2. Ta en handletur med den du skal handle gave til, da oppdager du fort hva hun/han ønsker seg i butikkene.
  3. Foto gaver: er alltid kjekt. Da kan man forstørre et bildet, lage album, kalender osv. Gjerne fra en opplevelse dere hadde sammen i året som gikk.
  4. Gavekort: til f. eks kino, akvariet, go-kart, skytebanen, Stadion, osv. Så kan det innebære at dere skal dra sammen. Det er en veldig god tanke.
  5. Klippekort: Da kan du lage et selv, som kan enten være å vaske huset til mor og far, eller ta fjøsen til svigermor, bror osv. Det er alltid kjekke presanger som faller i smak.
  6. Samlegaver: I dag samler de fleste på et bestikk og et servise. Finn ut hva deres favoritt er!
  7. Musikk: Brenn en cd med favorittsangene.
  8. Bøker: Der finnes det alt mellom himmel og jord. 
  9. Klær: Bor de i Norge, så har man alltid behov for ullklær, regntøy, luer, votter osv.

Og det siste tipset er å lytte til hva andre har å si, så kan det fort falle ut et setning med hva den perfekte julegaven er til den personen! ;)

Har dere flere gavetips å tilføye listen min? Så hadde det vært kjekt om 
dere skrev det i kommentarfeltet.

- Hannejenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits