Drømmebutikken er kommet til Bergen!

For litt over 3 uker siden, åpnet Riviera Maison på Xhibition i Bergen. Så da tok Nina og jeg en tur til byen for å se på mesterverket! Det angrer vi ikke på i det hele tatt! 

Det var en fantastisk butikk med utrolig mye fint (som jeg fortalte om i forgje innlegg). Så her er bildene fra butikken: 

collage 1
Et nydelig speil ved skjenken, som jeg gjerne vil ha!
collage 2
En stol til hunden, og en kaffe i sofaen.
Den hvite rammen er en kritt-tavle som man kan ha på kjøkkenet.collage 3
Kakeboks i glass med 3 etasjer.
collage 4
Et nydelig speil med en hylle inni. 
Det hadde passet fint inn i stuen vår!
Mye fint å se på i Riviera Maison på Xhibiton. Det hadde sikkert vært lurt å spare litt først, før man tar turen innom. Det er ikke så lett å gå ut av butikken, uten å kjøpe noe!

Hva synes dere om butikken?
Har dere vært der før?

- Hannejenta :)

2 kommentarer

charlottegris

24.nov.2009 kl.18:37

oh, den butikken vil vi ha i skien også : )

Dea Kristiansen

24.nov.2009 kl.18:37

De solgte utrolig fine ting! Skulle gjerne hatt alt det der!

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits