Julen nærmer seg....

De fleste forbinder julen med RØDT, nisser, juletre, god mat, familie osv. I dag kan man pynte til jul på mange ulike måter. Noen vil ha det veldig rødt med mye nisser, og andre vil ha det moderne eller Nostalgisk. 

Det finnes mange stiler i julen, og dermed lurer jeg på hvilken stil dere vil ha i juletider?

img4700

Det ble et dårlig bildet av juletreet vårt i fjor. Jeg pyntet juletreet med store lilla julekuler, samtidig sølv og andre med mønster.

Jeg liker veldig godt tiden frem mot jul, Adventstiden, med mye sølv og lilla. Så hos meg er det veldig enkelt, men likevel koselig. Jeg har vel aldri vært så glad i fargen RØD, så kanskje det er derfor...

Når jeg pynter til jul, skal jeg ta bilder av leiligheten, og ligge ut på bloggen.

Ellers lurer jeg på om dere vet om noen nettsider som har mye sølv og lilla julepynt? 

Ha en fortsatt fin uke :)

5 kommentarer

Linn Spets

16.nov.2009 kl.22:31

Det jeg har lyst til er å pynte i bare sølv til jul. Drømmer om et hvitt juletre meg sølvdekorasjon. Men det hadde nok ikke familien min gått med på!

mycupcake

16.nov.2009 kl.23:49

jeg liker heller ikke fargen rød. jeg bruker hvitt og sølv for det meste, men pynter ikke så mye i og med at jeg aldri har juletre.

pinksugar

17.nov.2009 kl.09:24

Elsker julen og alt som hører med, gleder meg til å pynte jeg også :)

Bea

17.nov.2009 kl.10:36

Det er klassisk å ha rødt, og grønt med nisser! Det er varme farger, som gjør familiejulen litt mer varm og komfertabel automatisk! :)

Elsker julen..!

Karine

17.nov.2009 kl.12:54

farger som sier jul for meg er rødt, hvitt og sølv:) Lilla er adventsfargen, men bruker fargen mye ellers så den er ikke like jule for meg:)

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits