Boligmesse i Bergen..

På lørdag var jeg og Nina (www.arontyson.blogg.no) på Boligmessen i Arenum. Der var det mye nyttig å lære, og spesielt for Nina som har et helt hus å pusse opp. Jeg som ennå leier, fikk mye inpirasjon og en haug med kataloger. Det ble så mye en stund at vi måtte gå ut i bilen for å lesse av oss ;)

Her er bildene fra dagen: 
Så litt i fra Bergen by: 


img8424


Det ble fort mye folk på messen, så det var bra vi var tidlig ute. Etterpå tok vi oss en tur inn til sentrum for å gå på Panduro, Kremmerhuset osv. Men det tar på å se på Boligmessen og handle, så vi ble ekstra trøtt når klokken nærmet seg kl.16.00.

Har dere hatt en fin helg?

Og var det flere som var på Boligmessen?

- Hannejenta2 kommentarer

mycupcake

21.sep.2009 kl.15:36

kult. messer kan være veldig koselig.

Ninas Blogg

21.sep.2009 kl.18:14

hjelpe meg for et vakkert bilde du fikk med av meg hehe ser ut som jeg er i sovemodus!hehe men det ble en bra dag!

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits