Regnskapsføring eller interiør?

Som dere sikkert skjønner, så har jeg travle dager på skolen. Så det blir lite tid til oppdatering, som jeg håper på å ta snart igjen. 

Det er utrolig rart, men jeg har ikke tid til å se i butikker, i blader eller på internett etter nye interiør inspirasjoner. Det er noe jeg ALLTID har gjort, men som jeg bare MÅ ligge vekk for en periode. Jeg føler jeg har funnet den "voksne" siden av meg, etter at skolen startet. Før var skolegangen ganske langsom og kjedelig. Men nå vil jeg virkelig satse, og trives veldig godt med det jeg gjør. Jeg ser ikke på skolen som kjedelig, men LÆRERIK!

Hva studerer/ jobber dere med?

Er det noen som jobber med regnskap? Da vil jeg gjerne høre hvordan det er i arbeidslivet deres :)

pen
Men nå ser jeg frem til å lage spennende innlegg i helgen. Så håper dere følger med videre ;)


Ha en fortsatt fin kveld :)

- Hannejenta


Én kommentar

Stine

17.sep.2009 kl.17:58

Kjipt at du ikke har tid til det..:( Men skolen krever jo sitt ja:)

Jeg studerer interiør:)

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits