Motiv av bare rammen...

Jepp! Jeg tok meg tid til å spraye flere rammer, og startet med disse. Men etter et strøk tenkte jeg å prøve ut hvordan det ble på veggen, i forhold til fargen. Da oppdaget jeg noe stilig! Det var jo tøft uten bildet inni! Dette har blitt en trend både i hjem, restauranter, cafeèr osv. Så nå fikk jeg prøvd det ut og..

Men hos meg kunne det blitt bedre hvis det var en søt tapet i bakgrunnen som gikk igjennom rammene. For jeg som har så hvite vegger, kan det bli litt kjedelig likevel. Så jeg ender nok opp med å ta bildene inni rammene. Men jeg likte å se hvordan det ble et motiv av bare rammer :)

De fine rammene fra forgje innlegg skal jeg overlate til mannen i huset, for de skal bli strøken! Han har nemlig lakkert på bilen sin, og har fått en bra teknikk på å spraye med boks. Så det må jeg utnytte maksimalt! 

img8007


img8010

Fra sorte rammer til sølvrammer...

For dere som vil eller sprayer på ting og tang, så har jeg et lite tips for å få en glans i matrialet.

TIPS: 

Det er ikke alle som tenker på at det finnes en klarlakk som man tar oppå fargen etter alle strøkene, og når det er ferdig tørket. Da får man en fin glans i materialet, og det er akkurat som nytt! På disse rammen har jeg ikke brukt klarlakk pga dette er det første strøket. Jeg har tenkt å ta ett strøk til, så klarlakk tilslutt.

Hva synes dere om "motiv av kun rammen" ?

Og har dere noen tips til å spraye ulike materialer?

- Hanne

2 kommentarer

Stine

09.sep.2009 kl.22:55

Hvor kjøper du sprøyen og hva koster den?

Hannejenta

10.sep.2009 kl.00:28

Hei Stine

Jeg mener det var på bygg Coop Mega eller Europris. Biltema har også, men der hører jeg den kan flasse av. Prisen husker jeg ikke, men den er ikke veldig dyr. Tror kanskje det var rundt 100-lappen..

Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits