Noe nytt!

Hei hei

Etter en stund på blogg. no, fant jeg ut at jeg likte godt blogspot.com sine sider. Så....

Jeg har fått meg ny side www.haeik007.blogspot.com. Jeg tenkte det var greit  å spre seg litt, og jeg skal holde på med begge internettsidene. Dere som er mine venner, har jeg lagret på blogspot, så jeg vil fortsatt få deres oppdateringer :)


Har dere noen synspunkt om blogspot? Har dere hørt om de i det hele tatt?


- Hannejenta

2 kommentarer

Hvitevegger

09.sep.2009 kl.17:32

jeg har lurt på om jeg skal gjøre det samme.... tror jeg laget med en profil på blogspot også, men kom meg aldri ordentlig igang... du får rapportere etterhvert med hva du synes er bedre med bloggspot :)

mycupcake

09.sep.2009 kl.17:56

det er fler interiørblogger på blogspot, og da er det jo praktisk å være på samme sted. men personlig så liker jeg blogg.no bedre. er litt mer brukervennlig.

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits