In my dreams..

For en stund tilbake, bestilte jeg brosjyrer for kataloghus. Jeg drømte meg vekk i planløsninger og fasader.
Det var så mange fine hus! Så da skulle vi ønske vi var rik!
Men selve Kataloghusene er ikke så dyre, det er vel kanskje tomten som tar kaka! Men det spørs jo også veldig fra person til person. Men det å drømme seg vekk i tanker og ideèr er utrolig kjekt!

Så nå fant jeg favoritthuset mitt igjen, og jeg fikk mer og mer lyst på det. Tenk om jeg bare kunne bygget hva jeg ville, og hvor jeg ville? Det hadde vært kjekt! Men her vokser nok ikke pengene på trær! 

Men hvem vet? Kanskje vi får det til seinere?


Slik ser i hvertfall favoritthuset mitt ut: 

boligpartner jotunheim

jotunheim hovedplan

Hovedplan

jotunheim loftplan

Loftplan


Jeg fant det på  www.Boligpartner.no. De har veldig mange fine hus!
Jeg er veldig opptatt av at jeg skal ha to soverom i hovedetasjen, og resten av soverommene på loftet/kjeller. Det er pga jeg vil ha vårt soverom i hovedetasjen med et babyrom vedsiden av. Slik at når babyen blir stor, kan den få sin egen boldreplass på loftet/kjeller. Så er det alltid et pluss med 2 bad og stort kjøkken :) 
Det å ha en stor gang å komme inn i, er alltid kjekt når du skal ha store besøk. Man ender ofte opp å prate en del i gangen (entreen) før man går videre inn til stuen. Men dette er nå bare mine tanker..

Hva synes dere om huset?
Og hvordan vil du at ditt hus skal se ut?


Sjekk også ut :www.Block Wathne.no
             www.Nordbohus.no
              www.hvmur.no


- Hannejenta


2 kommentarer

1kr.

29.aug.2009 kl.23:47

Det er fint å kunne drømme seg bort,og det er gratis:)

30.aug.2009 kl.18:49

sv: takker! visste ikke helt hvor jeg skulle svare, fra ditt innlegg :P! men ser også at vi har samme motto! heheh ;P

-Snuppa-

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits