Jeg liker så utrolig godt det rommet på Headeren min!

Jeg så igjennom alle inspirasjonsbildene mine fra skolen, og endte med å finne det bildet (se ovenfor). Jeg liker den stilen, og kunne gjerne tenkt meg å sett det i virkeligheten. 

Det er ikke akkurat en typisk stue innredning, men en resepsjon eller et venterom? Tenk hvor fasinert vi hadde blitt av å sittet der å ventet på legen eller andre type venteplasser? Da hadde det ikke gjort om legen ble forsinket. 

Liker dere bildet/rommet?

leoluxcom


- Hannejenta

5 kommentarer

Sandra Nilsen

21.aug.2009 kl.12:50

sv, tusen takk :)

mycupcake

21.aug.2009 kl.21:08

sv: jeg googla søm og stil. fant bare noe som het stoff og stil. men det var masse stoff, så det var vel kanskje det du mente. de hadde ikke, men takk for tipset. det er jo så typisk at når man vet hva man vil ha og har tenkt til å handle litt, så finner man ingen ting.

mycupcake

21.aug.2009 kl.21:13

joda. de hadde likevel. jeg bare fant det ikke først. og jeg kan bestille på nettet. da er hvertfall voksduken i boks. kult!!

emmieverlasting...

21.aug.2009 kl.22:01

Sv. det skjønner jeg godt, den er rå lekker;o)

ha en fin kveld!

Tonje

24.aug.2009 kl.14:36

Det rommet på bildet var sinnsykt fint ja, ikke en tradisjonell stue, men tenk så kult å hatt det som stue da, spesielt og stilig!!!

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits