Mer enn bare møbler...

Når jeg jobbet på Skeidar i fjor, ble jeg kjent med et merke som heter Bo Consept. De lanserer moderne møbler med interiør. De har også tepper og stoff i alle varianter til sofa og stoler. Jeg liker møblene deres veldig godt, og det er så kjekt når man har så mye å velge i. For de er mer enn bare ett møbel. De er tøffe å se på, samtidig som de er praktisk og i god kvalitet. De har selvfølgelig en designpris, men det er verdt det, hvis du liker denne stilen.

Er det noen som har sett eller hørt om dette merke?

Her får dere litt bilder fra Bo Consept: 

8945010201
De har gode løsninger på sofaer, og du kan få de i både stoff og skinn i alle farger.


boconceptbed         boconceptstoragebed

Tøff løsning på hvordan man kan utnytte all plass på soverommet.

ar123801479880955
Og for de som liker å spise en god middag ved sofabordet...

Dette finner du altså på alle Skeidarbutikker i Norge. De har en internettside på www.skeidar.no, eller besøk deres hovedside: www.boconsept.se.

Ta en titt da vel ;)

Hva synes dere om BoConsept?

- Hannejenta

8 kommentarer

mycupcake

20.aug.2009 kl.08:19

jeg har hørt om det før, men aldri satt meg ordentlig inn i det. uansett over min prisklasse liksom. men det salongbordet var jo helt fantastisk.

Hannejenta

20.aug.2009 kl.11:05

Jeg har ingenting ut av Boconsept, men jeg kunne likevel tenkt meg noe ut av det, slik som alt annet :) Jeg liker å blande fra ulike butikker. Slik at stuen ikke blir "ikea" eller kun "skeidar". Men det er jo min stil :) Dere har jo en annen stil.

Linda

20.aug.2009 kl.21:30

SV: Ja, jeg har ikke turt å tenke på svart før. Det ble liksom for skummelt det. Men jeg har lenge vært fan av mørke møbler, gulv etc. Valnøtt er elsk! ♥
Men nå som jeg turte prøve, falt jeg litt for det :) Når møbler og vegger ellers er lyse tror jeg det er en kul greie :)

Hvitevegger

20.aug.2009 kl.21:58

har sett det før ja, utrolig stilig... men det er jo så dyrt!! gikk inn på hjemmesiden deres nå, og det var så mye fint!! ønsker meg en sånn helt hvit tv benk derfra jeg.. *drømme*

Lise

20.aug.2009 kl.22:18

Elsker BoConcept! Brukte møblene deres i så å si alle designoppgaver på skolen.. Sofaene er bare helt fantastiske! :) Vet du kanskje hvor man kan få tak i lampene fra BoConcept sin nettside?

JuliTruli

28.aug.2009 kl.19:42

Den hvite soafn var kjempefin!
Elsker sånne smarte løsninger på ting. Burde hatt det stuebordet der gitt!

nina

11.sep.2009 kl.14:12

Hei,
Jeg elsker boconcept møbeler,dem har så mye fint.
Ser du er utdannet interiørkonsulent,kanskej du kunne komme med et par tips til meg? jeg har nettopp kjøpt meg en 2roms leillighet og vil jo veldig gjerne innrede den stillfullt:-) var på skeidar og så på møbler, men det er så mye å velge:-(.

Håper å høre ifra deg:-)

Hanne

13.sep.2009 kl.22:33

Hei Nina :) Hvis du sender meg en mail, og bilder så skal vi se hva jeg kan komme med. Jeg kom ikke inn på noe når jeg trykket på navnet ditt, så håper du ser dette :)

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits