Jeg bruker tiden til å se på lamper..

Egentlig leter jeg etter en taklampe til å ha over spisebordet vårt, men så ender det opp med at jeg forelsker meg i en tøff stålampe!

Selvom vi egentlig trenger begge deler, så må jeg  finne en taklampe først! Men hittil fant jeg denne tøffe lampen her.


408529

Det var vel ikke en slik lampe jeg tenkte ville passe inn hos oss, men så har vi det ganske sterilt hjemme med svart, hvitt og lilla, så kanskje denne hadde passet inn? Den var i hvertfall veldig tøff! Du kan også få den i hvit og svart.

Hva synes dere?



Men så dukket det opp en annen type lampe som kanskje golfere ville forelsket seg i. For det var ikke helt min stil på lamper, men den var kreativ og artig!

Nemlig en golfball som er omgjort til 3 ulike lamper:

pendelmilj6    veggmilj1    114244871

Hva synes dere om disse lampene?

- Hannejenta

8 kommentarer

Lise

17.aug.2009 kl.18:31

Jeg falt litt for golflampene i pendelversjon! :)

Hannejenta

17.aug.2009 kl.18:37

Ja de e veldig artig!

Lame-o-meteret!

17.aug.2009 kl.19:18

Sv: Takk takk.. Skal faktisk i gang med sett nummer to av samme type dører, skal være i gangen, og får en grå orient-tapet.. Husk bare at du treng våtroms-lim dersom du skal klistre tapet opp på skapdørene..:)

Sandra Nilsen

17.aug.2009 kl.19:45

oi, så kule lamper ;D
hei hei. den lilla lampen var kjempe kul:D

Karen

17.aug.2009 kl.23:38

ooooh! The purple one!!!

Annbjørg

18.aug.2009 kl.20:40

SV. Ja det er kjempe gøy:) Synes forresten lampa var kjempe stilig!

mycupcake

20.aug.2009 kl.08:23

jeg synes også at golflampene i pendelverson var fine. og den lilla var jo ganske tøff. men ingen av de er noe jeg kunne hatt hjemme.

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg bor i Bergen sammen med min kjære samboer, som jeg har vært sammen med siden nyttårsaften 04-05. Jeg er både en positiv og utadvent person som liker godt å bli kjent med nye mennesker. Det beste jeg vet er å le og ha det gøy med familie og gode venner. Jeg har en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hannejenta

Kategorier

Arkiv

hits