Inspirasjon!

For vi som har stor interesse for interiør, innredning, møbler og farger, så leter vi alltid etter nye inspirasjoner i hverdagen.

Det er alltid kjekt å lese i nye interiørblader, søke på internett og se i butikker. For overalt hvor man går, blir man betatt av en ting man liker. For ordet inspirasjon er et positivt ord. Det er noe vi blir glad av (selvom vi ikke kan kjøpe det), og det gir oss flere ideèr til et endelig resultat!

Inspirasjon stimulerer til kreativitet og motivasjon til å arbeidet med noe man liker. Det ender opp med at man skaper noe nytt i hverdagen. 

Men likevel kan man ha noen dager der man føler en ikke har kreativitet i det hele tatt! Det høres jo egentlig veldig rart ut, men slik kan ofte skje!
Det er vel kanskje slik jeg føler meg i dag. Da tenker jeg ofte på om jeg har opplevd for lite de siste dagene til at jeg skulle fått noe inspirasjon i det hele tatt. Men går det virkelig an? 

Jeg har min egen skissebok der jeg skriver, tegner og limer inn bilder av det jeg synes er fint eller praktiskt. Det er som oftest noe jeg vil ta med meg videre når jeg selv får bestemme hvordan jeg skal pusse opp og innrede med møbler. Jeg synes det er kjempe kjekt, og anbefaler dere å gjøre det samme. Man får mer oversikt over hva man vil, og hva man liker.

Hvordan gjør dere det?

Men når skal jeg slutte å skrive side opp og side ned, for det jeg egentlig ville fortelle var at nå er det ikke lenge igjen til alle oppussingsprogrammer på tv, kommer igjen for fullt! Jeg er veldig glad i Tid for hjem på tv 2, og gleder meg veldig til det begynner. De er både kreativ og flinke til å jobbe. Jeg og min kjære samboer lærer mye nytt i fra de hver gang. 

Har dere noe oppussings program dere liker best? 


dsc0426703220i

Bilder: www.tv2.no - tid for hjem

tidforhjem693702i


- Hannejenta


5 kommentarer

Karen

16.aug.2009 kl.20:41

Flott blogginnlegg!!!
Det finnes ikke noe bedre enn å la se inspirere! Inspirasjon finner man overalt. Bare man er kreativ nok er det inspirasjon i det meste. Mennesker,naturen, magasiner eller tvprogram!!! Elsker alt av interiørprogrammer. Jeg savner Debbie Travis - Facelift på tv´n.

Hannejenta

16.aug.2009 kl.21:27

Dabbie Travis hadde mye bra :)

Lise

16.aug.2009 kl.22:11

Hei! Jeg er også veldig glad i Tid for hjem! :) Jeg skal ta tipset ditt til etteretning og lage meg en inspirasjonsbok!! Har allerede en egen mappe på pcn, med bilder jeg kan se gjennom når hodet er helt tomt, men det er veldig greit å kunne skrive/tegne det man ser på sin vei og :)

Tonje

17.aug.2009 kl.00:49

hei og takk for kommentar :) ! så sant det du sier der. jeg har tenkt mye på det å studere interiør. men har hørt fra flere at det er vanskelig å få jobb etterpå. det hadde vært kjempegøy å vært interiørkonsulent eller noe, men som du sier...kanskje jeg skal ha det som hybby istede :-) tusen takk for ditt synspunkt ! ... det hjelper meg mye. det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal bli når man blir ''stor'' .kjempe fin og interessang blogg du har :)

Tonje

17.aug.2009 kl.00:51

jeg elsker programmet 'ekstrem oppussing ' på tv 3 :)

Skriv en ny kommentar

Hannejenta

Hannejenta

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg har dermed en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hanne

Kategorier

Arkiv

hits