Fra kjedelig til....

LITT mer spennende...

Som sagt, så liker jeg å forandre på "gamle" ting uten at det skal koste så mye penger. Og når jeg sitter innpå finn.no for å se på blant annet hus og leilighet, så blir eg like frustrert hver gang. For det er jo ikke så vanskelig å male en vegg? eller skifte ut små elementer som gjør at ting ser bedre ut. Men det er jo selvfølgelig forskjellige stiler hos hver person, og alle må ha det for å kunne trives i sitt eget hjem. 

Men for min egendel, så tenker jeg at det går fint ann å kjøpe et hus der enten kjøkkenet er i feil farge eller at noen småting må bli fikset på i forhold til min egen stil. Men jeg vil bare vise dere som ikke har kommet på dette før, at det er små ting som kan gjøre mye ut av det.

Som f.eks:

img7065  img7067

Her har jeg byttet ut små plastknotter til lange stålhåndtak på helt enkle skapdører. Nå ser det mer eksklusivt ut, og jeg kan selv trives med det. Det passer samtidig bedre inn i min innredning, og jeg er veldig glad i stål!
Håndtak kan du finne billig på IKEA.

Og dette er noe du kan gjøre veldig lett med dørene på kjøkkenet eller andre møbler. Det kan fort bli et veldig fint kjøkken, fra et veldig kjedelig kjøkken. 

Så når jeg ser på hus og leiligheten, tenker jeg litt slik. " Der kan jeg jo bare skifte ut håndtakene, eller male dørene?"

Så hva syns dere? 

4 kommentarer

mycupcake

08.aug.2009 kl.19:26

enig i at det funker fint med sånne enkle stilgrep. bytte håndtak. kjøpe flisklistrekemerker til å dekke de 5 flisene med "gamledameblomster". male baderomsmøblene. sånne ting kan utgjøre stor forskjell.

Lise

09.aug.2009 kl.01:14

Helt enig! Skal virkelig ikke så mye til! Og at folk ikke gjør ting litt mer innbydende når de skal selge, er en gåte.. Som du sier er det ikke så vanskelig å male en vegg, og det kan høyne verdien totalt...

Hanne

09.aug.2009 kl.13:37

Jepp! Og når jeg ser på slike hus, så klør jeg i fingrene til å gjøre noe med det ;)

Min maleblogg

09.aug.2009 kl.16:00

helt enig! har gjort endel slike ting selv. Ikke er det dyrt og ikke krever det masse ekspertise :-)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg har dermed en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hanne

Kategorier

Arkiv

hits