De gir en god stemning i rommet..

  img7052img7053


...og de er fine å se på! Jeg elsker lykter! Denne lykten kjøpte jeg nå nylig på Home and Cottage (som var interiørland tidligere). Der har de veldig mye fint! Men likevel så har eg det mer moderne, og da passer bare enkelte ting inn hos meg. Så da falt jeg for denne fine lykten. Jeg liker veldig godt mange forskjellige stiler, men vil gjerne ha moderne hjemme hos meg. Det er den stilen jeg føler meg vell i, og som jeg trives best med. 

I hvertfall så bruker man å tenne i lys når det er mørkt om kveldene, og helst på høsten og om vinteren. Da koser jeg meg i sofaen med et teppe og slapper av.
- Hannejenta

3 kommentarer

Knaada

31.jul.2009 kl.12:18

Till ditt förra inlägg:
Gå på Bloglovin.com, sök svenska bloggar i kategorin inredning så ska du se att du hittar en väldig massa fint å se på!

Linn Elisabeth =)

11.aug.2009 kl.23:42

Jeg elsker lykter! Home & Cottage har masse fint ja. Har du vært i Farmors Hus noengang? Jeg likte godt den butikken :))

Hanne

11.aug.2009 kl.23:54

Ja farmors hus ligger rett ved siden av Home and cottage :) Så der ser jeg ofte på ting og ideer. Men de har noen priser som ikke rekker mitt buskjett til tider, så tenkte å "lage" noe av det samme selv i en billigere variant. Men så er det jo denne tiden som aldri strekker til...Skulle vært flere timer i døgnet!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

22, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Jeg har dermed en stor interesse for interiør, møbler, innredning, hus og gjøre noe gammelt om til nytt! Jeg liker også å ta bilder, men den er fortsatt bare en liten fase av livet mitt. Jeg elsker å sjekke ut nye internettsider/blogger for å få inspirasjon. Det er så mange flinke og kreative personer der ute! Min mail adr: Haeik007@hotmail.com, hvis dere lurer på noe, eller som har lyst på hjelp innen interiør. Ta gjerne kontakt, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. - Hanne

Kategorier

Arkiv

hits