Velg dine egne farger...

Jeg og samboeren min flyttet sammen i mai 2008. Så nå har vi bodd sammen i over ett år, og vi kom begge hjemme fra mor og far. 


Når jeg hadde et rom hjemme hos mine foreldre, likte jeg veldig godt fargen turkis. Hvorfor jeg endte opp med den fargen, vet jeg ikke. Men etter at jeg flyttet, så har jeg blitt mer og mer glad i lilla og sølv. Så det vil si at jeg har en del interiørting i turkis, som ligger i en eske og venter på å komme ut! 
Jeg syns det er dumt at de skal ligge i en eske, og ta opp mye plass som vi trenger til andre ting. Så dermed kjøpte jeg meg to sprayflasker med fargen hvit og sølv. Det var tid for forandring, og bruke ting om igjen!

Før: 

img5455

Etter: 

img7034

- Hannejenta 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

21, Bergen

Hei Jeg er en jente på 22 år, som er utdannet interiørkonsulent. Dermed har jeg en stor interesse for innredning. Men som mange andre, driver jeg også med andre ting. Jeg liker å ta bilder, og ønsker å kjøpe et speilrefleks camera med tiden. Nå jobber jeg i butikk, men til høsten begynner jeg på skolen igjen. Og denne gangen som regnskapsmedarbeider. Det gjør jeg fordi jeg ønsker å ha mer kunnskap, slik at jeg kan enten drive for meg selv, eller bli sjef. Så da vil økonomifag komme vel med. Så her kan det bli mye av innredning, ideer, foto, tanker, mat, hobby, aktiviteter. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits